”Hypertrofi 101” Söndag 16 Juni 0900-1700. Plats: Stockholm , Sats Sofo

Hypertrofi 101 är workshopen du önskar att du gått tidigare! Under en fullmatad söndag kommer du få massor av inspiration för effektivare muskelbyggnad.

Du kommer att guidas genom en djupdykning i den vetenskapliga grunden för hypertrofi och hur du kan applicera den för att optimera resultaten.

Under det inledande teoriblocket kommer du att lära dig om vikten av att programmera vila, reps, set, intensitet och progressiv överbelastning för att stimulera muskeltillväxt på ett effektivt sätt. Vi kommer att bryta ner de nyckelfaktorer som påverkar hypertrofi och ge dig verktygen för att skapa en skräddarsydd träningsplan som passar dina individuella mål och behov.

I det praktiska blocket kommer du att få möjlighet att omsätta dina nyvunna kunskaper i handling. Genom övningsval och teknikdemonstrationer kommer du att guidas genom effektiva träningsmetoder för att maximera din muskeltillväxt och styrka. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast, kommer du att lämna workshopen med konkreta verktyg och insikter.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *